strigsgades Skole


8176

Ny bruger?
Brugernavn:

Adgangskode:

Autologind?

Glemt Logind?

Brug musen til at pege på ord eller billeder, hvor under der kan være gemt uddybende eller forklarende tekst.

Afstemning om afholdelse af fremtidige GEA


Med sammenlægningen af Østrigsgades Skole og Sundpark Skole og de medfølgende indskrænkninger, har skolen besluttet, at de to skolers arrangement for tidligere elever skal afvikles på en og samme dag.
Da der er delte meninger om, hvilken dag det skal vre, ønsker skolelederen at kende ønsket fra Skolekammeratens brugere i arrangementet gennem en vejledende afstemning.
Afstemningen er nu afsluttet, og resultatet kan ses herunder.
.


Skolekammeraten har modtaget følgende fra skoleleder Torben Vorstrup:


Kære tidligere elever på Østrigsgades Skole og Sundpark Skole.

Vor nuværende fælles skole Lergravsparkens Skole bakker op om et årligt arrangement, hvor I tidligere elever kan mødes og hygge jer et par timer på skolen.

Sidste år måtte jeg meddele jer, at vi som ny stor skole måtte nøjes med et samlet årligt arrangement for de to tidligere skoler, og det blev meddelt, at der ville blive en afstemning om tidspunkt.
Nu er det jo ikke tidspunktet, der er det væsentligste, men muligheden for at I alle kan mødes og mindes gamle dage og de kammeratskaber, der var og måske er endnu.

Afstemningen er nu afsluttet og det blev Sidste Mandag i September (SMS).

Vores sal i Ungarnsgade 34 er under renovering af gulvet på grund af vandskade. Jeg ved ikke, om den når at blive færdig. Ungarnsgade 34 er et central sted mellem de to tidligere skolebygninger, og her har vi installeret køleskab m.m. netop til brug for "Gamle elevers aften".

I vil her på Skolekammeraten kunne se, om det i år holdes i Ungarnsgade 34, eller om vi er nødt til at flytte arrangementet dette ene år.

Vi glæder os til at se mange tidligere elever fra Østrigsgades Skole og Sundpark i fællesskab. Vi vil i år reservere borde til henholdsvis Østrigsgade og Sundpark elever, så I kan møde jeres gamle kammerater uden at lede for meget.

Mvh
Torben Vorstrup

Siderne kan helt eller delvis være forbeholdt registrerede brugere.

Registreringen er primært den enkelte brugers beskyttese mod utilsigtet eksponering på www, der i det lukkede forum er begrænset til den registrerede personkreds.

Ansøg om at blive bruger!Logo image
Nogle sider ses bedst med 1024 pixels vinduesbredde.
© 2003, 2020- Webredaktionen Skolekammeraten
gea_dag er redigeret den 17.03.2019,
og er i alt hentet 567 gange af 150 brugere (8%).