�strigsgades Skole


19506

Ny bruger?
Brugernavn:

Adgangskode:

Autologind?

Glemt Logind?

Brug musen til at pege på ord eller billeder, hvor under der kan være gemt uddybende eller forklarende tekst.

Adgangsbetingelser


Offentlig gengivelse af alment kendte personoplysninger, klassebilleder, etc. er der normalt ikke nogen restriktioner omkring. Alligevel er det vores hensigt at respektere den enkeltes privatliv så langt som det er muligt på dette website.
Dette er årsagen til at vi stiller følgende betingelser for at du som bruger at får adgang til materialet der er og bliver indsamlet fra mange forskellige kilder.
Måske også fra dig - hvis du bliver bruger ...


Billeder, tekster og viden der stammer fra dette delvis adgangsbeskyttede website må ikke uden skriftlig tilladelse gengives i nogen form, ligesom oplysningerne ikke må videregives til tredjemand uden de berørte personers skriftlige samtykke.

Når disse betingelser er opfyldt kan enhver med en anerkendt interesse lade sig registrere og få adgang til hvad vi anser for såkaldt personufølsomme arkivalier.

Det betyder at anonyme personer med pseudonym og/eller en firma- eller anden tvivlsom e-post-adresse må forvente ikke at blive godkendt, medmindre der er tilføjet troværdige årsager til interessen. Det kan f.eks. være reference til en allerede registreret bruger, et link til egen hjemmeside, personligt (offentligt listet) telefonnummer og postadresse el.l. kontrollabel oplysning(er), der stilles til rådighed for en kritisk vurdering.

Det siger sig selv, at disse personlige oplysninger, bortset fra brugerkredsen, ikke videregives til tredjemand, ligesom de er skjult for andre end de registrerede brugere.

Registreringen og godkendelsen er en bekræftelse på et gensidigt tillidsforhold, hvilket betyder, at de opgivne og indsamlede data naturligvis er fortrolige indenfor kredsen af brugere.


Logo
Nogle sider ses bedst med 1024 pixels vinduesbredde.
© 2003, 2024- Webredaktionen Skolekammeraten
betingelser er redigeret den 17.05.2017