strigsgades Skole


30088

Ny bruger?
Brugernavn:

Adgangskode:

Autologind?

Glemt Logind?

Brug musen til at pege på ord eller billeder, hvor under der kan være gemt uddybende eller forklarende tekst.

Big


Min gamle klassekammerat, Jørgen Grandt, havde til sin fremragende hjemmeside fremstillet en side - BIG - der kritiserede skolekammeratens indsamling af statistiske oplysninger. Den har han nu siden fjernet - men dog næppe ændret mening. Og han havde da også helt ret i kritikken - de enkelte siders brug bliver registreret, så det det er muligt at fremstille statistik af brugen. Ikke alle indsamlede tal oplyses, alene fordi enkelte talsummer, der benyttes til sammentælling og beregninger, i sig selv er uinteressante.

Det skal nu hverken Jørgen Grandt eller andre få paranoide mareridt af, for bortset fra webmaster, som Jørgen så malende beskriver, på barnlig vis leger med teknikken, så bliver de indsamlede statistiske oplysninger stort set ikke brugt til andet end side-statistikken. Slet ikke til snagen i den enkelte brugers privatsfære, der vel også er inderlig uinteressant for projektet. De statistiske oplysninger bliver alene benyttet til at bedømme brugernes behov - eller mangel på samme. Men der er selvfølgelig også programmeret for at blive klog på mediets muligheder og begrænsninger - det er trods alt en hobby, hvor også den personlige interesser betyder noget for lysten til at yde lidt til fællesskabet.
Siderne kan helt eller delvis være forbeholdt registrerede brugere.

Registreringen er primært den enkelte brugers beskyttese mod utilsigtet eksponering på www, der i det lukkede forum er begrænset til den registrerede personkreds.

Ansøg om at blive bruger!Logo image
Nogle sider ses bedst med 1024 pixels vinduesbredde.
© 2003, 2020- Webredaktionen Skolekammeraten
big er redigeret den 17.05.2017,
og er i alt hentet 152 gange af 76 brugere (4%).