Østrigsgades Skole


Ny bruger?
Brugernavn:

Adgangskode:

Autologind?

Glemt Logind?

Brug musen til at pege på ord eller billeder, hvor under der kan være gemt uddybende eller forklarende tekst.

585 Klassebilleder


Vælg:


 
*intro*
Datering i gardinmenuerne flger en til det enkelte billede med navne og kommentarer hrende tekstfil og opdateres med dennes tidsstempel.
Her præsenteres de klassebilleder, det har været muligt at skaffe. Det har ikke været muligt at fremskaffe alle, hvorfor brugernes bevarede kopier modtages med tak i den form det er muligt, evt. som ln til indscanning.

For at kunne administrere de mange billeder har det vret ndvendigt at systematisere navngivningen. Billederne er derfor navngivet:
  • skoleåret for fotograferingen (-)
  • Aktuel klassetrin og bogstav (X_y)
  • Elevernes køn (piger/drenge/blandet)
  • 1.klasses skoleår (-)

Opmrksomheden henledes p, at man indtil ca. 1960 brugte store bogstaver til at betegne rene drengeklasser og sm bogstaver til klasser helt eller delvist med piger. Det har ikke vret muligt endnu at gennemfre denne syntaks til fuldkommenhed, men der arbejdes for at rette op herp.

Det kan vre vanskeligt at bestemme skoleret og klassetrinnet ud fra den ufuldstndige datering p nogle af billederne, men Rapportêr gerne fejl.


Der findes flere klassefotografier end de der for tiden er tilgngelige her. De skal tilpasses og uploades, fr det er muligt at se dem, men de kommer p lidt ad gangen til alt er med. Kun eksempler af ldre dato ligger frit tilgngeligt.

Registrer dig som bruger for at se det hele.


Logo image
Nogle sider ses bedst med 1024 pixels vinduesbredde.
© 2003, 2017- Webredaktionen Skolekammeraten
klasser er redigeret den 17.05.2017,
og er i alt hentet 122244 gange af 1244 brugere (71%).